Om föreläsarna

Fotot: Pontus Bengtsson

Erica Hellberg

Grundare, föreläsare & podcastare

Erica är en idrottspsykologisk rådgivare och dessutom utbildad inom missbrukspsykologi. Utöver att hon driver SUC-SES Consulting, är hon fotbollspsykologisk rådgivare i Superettanklubben Norrby IF och konsultar även för SvFF. Dessutom är hon RF SISU Östergötlands utbildare i idrottspsykologi. Det är även Erica som driver Inte min Match – podcast med gäster. Precis som Fredrik & Simon är Erica ett maskrosbarn, då hon växte upp med en alkoholiserad pappa.

Foto: Pontus Bengtsson

Fredrik Björck

Grundare & Föreläsare

Fredrik är tidigare professionell fotbollsspelare som bland annat representerat AIK, Helsingborgs IF och BK Häcken. Han har även spelat professionellt i Danmark och Norge. Idag är han tränare i Lindome GIF, tidigare var han assisterande tränare i ÖIS och även i Gatans lag. En stor drivkraft bakom Fredriks fotbollskarriär var att hans idrottsliga framgångar skulle göra hans pappa tillräckligt lycklig, för att kunna bli nykter. Idrotten kom också att bli som en frizon, där han fick funktionella nyktra relationer med andra vuxna.

Foto: Nicklas Elmrin

Simon Aulén

Föreläsare

Simon är det nyaste tillskottet i Inte min Match. Han är tidigare professionell handbollsspelare som spelat på högsta nivå både i Norge och Sverige samt medverkat på ungdomslandslagsläger. Idag är Simon ungdomsansvarig i HK Varberg. Som tonåring förlorade Simon båda sina föräldrar inom loppet av några månader. Hans mamma gick bort i alkoholmissbruk & hans pappa som var kriminell, blev misshandlad till döds. Simon menar på att, utan handbollen kanske inte han heller hade levt idag. Idrottsledare både i skolan & idrotten kom att bli helt avgörande för Simon.