Om föreläsarna

Fotot: Pontus Bengtsson

Erica Hellberg

Grundare, föreläsare & podcastare

Erica är en idrottspsykologisk rådgivare och dessutom utbildad inom missbrukspsykologi. Utöver att hon är grundare av Inte min Match, är hon också fotbollspsykologisk rådgivare i Damallsvenska klubben Linköpings FC och  Superettanklubben Norrby IF. Dessutom är hon projektledare på Östergötlands ishockeyförbund och RF SISU Östergötlands utbildare i idrottspsykologi. Det är även Erica som driver Inte min Match – podcast med gäster. Precis som Susie & Simon är Erica ett maskrosbarn, då hon växte upp med en alkoholiserad pappa.

Susie Moonan

Föreläsare

Susie är tidigare landslagssimmare, utbildad socionom och har jobbat som kurator på skola. Numera är hon sportchef på Södertörns Simsällskap.
Susie växte upp i ett hem med missbruk och våld. Idrotten kom att bli viktig för henne under uppväxten, men hennes privatliv påverkade hennes elitsatsning både på gott och ont.

Foto: Nicklas Elmrin

Simon Aulén

Föreläsare

Simon är det nyaste tillskottet i Inte min Match. Han är tidigare professionell handbollsspelare som spelat på högsta nivå både i Norge och Sverige samt medverkat på ungdomslandslagsläger. Idag är Simon ungdomsansvarig i HK Varberg. Som tonåring förlorade Simon båda sina föräldrar inom loppet av några månader. Hans mamma gick bort i alkoholmissbruk & hans pappa som var kriminell, blev misshandlad till döds. Simon menar på att, utan handbollen kanske inte han heller hade levt idag. Idrottsledare både i skolan & idrotten kom att bli helt avgörande för Simon.